Home Greek Designers Red Hot Chilli Dress

Red Hot Chilli Dress

by Nafsika

Hi my blinkers,

Τον στιλιστικό κανόνα που λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα μαύρο φόρεμα τον ξέρουμε και όλες γνωρίζουμε τους λόγους που μας είναι απαραίτητο. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να φορέσεις κάτι  διαφορετικό; Τότε ο κανόνας λέει ότι επιλέγεις ένα κόκκινο φόρεμα.

Ναι, ένα κόκκινο φόρεμα είναι απαραίτητο στην ντουλάπα σου και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στιλιστικά όπου κι αν το φορέσεις, αρκεί να επιλέξεις το σωστό και να το συνδυάσεις σωστά.

Το κόκκινο είναι πού έντονο χρώμα και μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα οπότε θα πρέπει να προσέξουμε πολύ πριν το αγοράσουμε. Προσέχουμε τα πάντα , τα στυλ, το ύφασμα, τις λεπτομέρειες, πρέπει όλα να είναι τόσο όσο για να μπορέσουμε να το φορέσουμε και να μας κολακεύει και όχι να φωνάζει ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Όταν λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω ένα κόκκινο φόρεμα δυσκολεύτηκα αρκετά γιατί ήθελα ένα κόκκινο κομψό, θηλυκό, ροκ φόρεμα, οπότε καταλαβαίνετε τι πέρασα εγώ και οι πωλήτριες.

Μέχρι τη στιγμή που επισκέφτηκα την boutique του Πάρη Βαλταδώρου και βρήκα αυτό που έψαχνα, ένα φόρεμα που συνδύαζε άψογα όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.  Κόκκινο midi με άνοιγμα στο πλάι και δερμάτινες μαύρες λεπτομέρειες, δεν χρειάστηκε καν να το δοκιμάσω.


IMG_1211 IMG_1335

Featured IMG_1217
IMG_1316 IMG_1347 IMG_1280IMG_1339

Photos Spiros Carelakis

Dress Paris Valtadoros

You may also like